Monday, 16 January 2012

Jom Main Futsal...

Tepat pukul 10.00mlm nanti aku akan main futsal. Rase x sabar kot dah lama x main futsal . Walaupon rase penat  al maklomlah ak kerja dari 8.00 pagi sampai 5.00 petang dan hari nie aku sampai rumah dlm pkl 6.30 petang . Aku tetap nak main futsal malam nie . hik3 Harap-harap dapat bermain dengan baik . Alang2 aku post pasal futsal , ak nak share cikit  skill futsal kat korang yang kaki futsal.




Drag back and stab ,






The mexican hat , 

 


Nutmeg , 



 


The rainbow , 






Kalau korang nak tahu name mamat yang buat semua skill nie Falcao .  Asal Brasil. Antara pemain futsal yang mempunyai skill individu terbaik di dunia ini dan melatih budak-budak di Manchester City Youth Academy . Jom main futsal ..^^


info www.falcao12.com  , www.fourfourtwo.com

Sunday, 15 January 2012

Praktikal......

Nie post pertama aku tahun 2012..hik3 Selamat Tahun Baru Kawan2.Ade kawan ak cakap blog ak nie berhabukla , x update la. Sebenar ak sibok dgn aktiviti seharian biasala tahun baru , sem baru , kerja baru .. tapi satu je x baru ,AWEK aku.he2  Untuk pengetahuan korang , tahun nie ak still pratikal kat HRPZ II , Kota Bharu . Bulan nie ak di tempatkan di Farmasi Stelite . Syukur alhamdulillah mujurlah ade kawan-kawan kat sini , ringan beban cikit , dah la 1 kpala dengan aku terutama Mamat. he2 Mamat terbaikla.... ha4 Jom kenal kawan2 aku..




Mamat... Status Single and Available... Rajin, slalu ke tandas time kerja. Drummer band  The Dodol 





Where , status berpunya.. pengguna tegar BBM






Hamid,status unknown. Seorang alim , pemalu . 





 

Hazman UniKL, paling hensem, otai HRPZII  . Tinggal sebelah rumah aku.






Mai , LEGEND Farmasi HRPZII Kota Bharu . Pandai memasak wastern food.



Tu je la serba sedikit tentang kawan-kawan aku di Farmasi Stelite HRPZII , Kota Bharu . he2  Rutin harian ak , pukul 8.00pagi masok kerja dan pkl 5.00ptg sampai awl bulan 5 nie. Memang penat kot , tp nak buat macam mane kn..yang penting kita enjoy kene pratikal ,.... ^^